Inici  >  Qui som 

ANNA OLTRA

ALBA DUÑÓ

MARC LORENZO

Actor, pianista i creador

Actriu i docent.

Il·lusionista interior

Inicia la seva trajectòria artística a Eòlia (Pla formatiu d'interpretació escola lliure) amb professors com Núria Legarda, David Verd, Josep Galindo, Sandra Monclús, Pau Miró i Teresa Medina. Diplomat en Mim Corporal i Teatre Físic a Moveo.

Va actuar a: "Viral" dirigit per Abel Coll i Jordi Faura; "Utopies" coodirigit per Glòria Balañà, Pierre Castagné i Olivier Colinni (que es va representar al Festival Grec de Barcelona, Montpellier i Berlín); "A l'arca a les 8" i "Deixa't d'històries" (Cia. Al Galliner); "Delete" de Juan Pablo Mazorra (Cia. Parece una tontería); "Instants de pleniluni" (Premi menció especial del públic, IV edició Dulcinea Curts); "La Santa Espina", protagonista principal del llargmetratge, dirigit per Héctor Romance.

Va dirigir: "Criatures", "Taxi", "Boeing-Boeing", "La ronda", "Toc Toc", "Òscar", "10 negrets" i "El Malalt imaginàri" (Cia. La Inestable de Bellaterra); "Jump" inspirat en el musical A chorus line (Cia. L'Artístik); i "Bohemios" (Homenatge Amadeu Vives, Collbató).

Va ser professor d'interpretació a Eòlia; a l'IES Pere Calders (dins del programa escolar, 1r i 2n de ESO); i a varis cursos extraescolars i intensius d'estiu.

Actualment, forma part dels espectacles de creació: "Sommes-nous?" (Cia. Situtimagines), "La Caja" (Cia. Mai Rojas i Los Escultores del aire)

Formada a l'Institut del Teatre amb el Grau d'Interpretació, i a l'escola La Casona. També ha realitzat diversos workshops nacionals i internacionals (Txiki Berraondo, Esteve Rovira, Pau Freixa, Declan Donellan, Constanza Macras...)

 

Professionalment, com a actriu de teatre ha col·laborat amb la Fura dels Baus.  Ha fet d'Emma a "Traïció" de Harold Pinter dirigida per Jordi Rubio. Ha fet d’Olaf a "El Temps i l’habitació", de Botho Strauss, dirigit per Raimon Molins, de La dona del diari a "Instants", dirigit per Ramon Vila, i d'Amanda, de "Cinc habitacions" dirigit per Glòria Balaña. Ha format part del Centenari de l'Insitut del Teatre al Teatre Lliure. 

 

El 2014 crea la seva pròpia companyia, Menú Teatral, amb la que estrena el 2015 "La Pista", guanyadora de la Beca Desperta i programada al Teatre Gaudí de Barcelona.

El 2016 fa d’ajudant de direcció a Ghost de Constanza Macras, estranada a Schaubühne de Berlín.

El 2017 estrena amb Menú Teatral "Alícia", programada a Atrium.

També ha fet d'actriu a diversos curtmetratges de l'ESCAC i d'actriu de repartiment en llargmetratges d'autor. 

 

Com a docent ha fet de professora de teatre de la Bobina durant 5 anys, tant de joves com d'adults, i també a diverses escoles de teatre, així com a casals d'estiu.

Un gir de 180 graus en la seva vida, és el motor que la fa iniciar-se en una nova trajectòria.

 

Es forma en psicologia gestalt a Estea de Barcelona, en Reiki I, II i III nivell, amb diferents mestres. També es forma com a terapeuta floral del dr. Bach a l'institut Anthemon de Barcelona, amb el Ricardo Orozco. Després d'anys de pràctica de Tai Chi i Qi Gong, decideix formar-se com a instructora de Tai Chi per l'artrosi i per la diabetis per la Tai Chi for Health del Dr. Paul Lam a Barcelona i a Firenze (Itàlia), i més tard com a instructora de Qi Gong, a l'associació espanyola de Qi Gong de salut a Madrid amb el professor Miguel Martin amb el que segueix formant-se.

 

Actualment està cursan un gran en medicina xina amb especialització d'acupuntura. Dóna classes regulars de Tai Chi i Qi Gong a diferents centres, ofereix tallers diferents de creixement i seminaris de Qi Gong.